Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

1. Skydd av kreditkortinformation
Vi använder som vår betalnings gateway. De är den ledande betalnings gateway-tjänsten på webben. Vi har inte direkt tillgång till ditt kreditkort. Den enda informationen våra kundtjänstrepresentanter kan se är de fyra sista siffrorna i ditt kort, utgångsdatum och typen av kreditkort som används. Istället hålls din privata information på en säker server som vi kan komma åt i 30 dagar. Efter 30 dagar upphör din information, och vi har inte längre tillgång till den.
Dessutom kan vi bara debitera eller kreditera det som godkändes i din beställning, så om det ändras till dina beställningar efter det att det har slutförts, kan det hända att vi kanske behöver ge oss din kreditkortsinformation igen.
2. Kakor
Liksom de flesta webbplatser använder du en funktion i din webbläsare för att ställa in en cookie som hjälper oss att förbättra din shoppingupplevelse. En kaka är en liten bit av information som skickas av en webbplats som sparats på din hårddisk från din dators webbläsare under en begränsad tid. Det innehåller små bitar av information som vår webbplats kan behöva interagera med dig och personifiera din upplevelse.
Vi lagrar inte någon personlig information om dig i cookies. Allt du väljer att dela med oss ​​lagras säkert och separat på våra säkrade servrar. Kakorna vi använder sätts i ordning gör det möjligt för oss att samla information för att beställa (t.ex. de föremål du lägger i en kundvagn) eller att anonymt följa trafikmönster via webbplatsen som hjälper oss att förbättra vår butik för att bättre tjäna du.
tillbaka