Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

För retur:
Föremål kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar efter mottagandet. Men orsaken till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. Retur kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returnerade artiklar får aldrig användas och i nytt skick. Alla tillbaka paket måste vara försäkrade. När det gäller att returnera rätt artiklar för återbetalning: Alla returnerade artiklar är föremål för en 5% bankhanteringsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna. Särskilda omständigheter kan kräva partnerskap med företags affärspartners. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Viktigt meddelande:
1. Även om vi ger återvändande politik, med tanke på tid och pengar som konsumerar, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och bekymmer tydliga innan du lägger din beställning.
2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen. Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi skickar till dig, om det inte är rätt adress, ansvarar vi inte för förlusten som orsakas av problemet.
3. Vi kommer inte vara ansvariga för att förlora om det returnerade paketet går vilse under sändningen, måste originalpostkvittot bevaras för att kräva ersättning.
4. Om du returnerar rätt artiklar för återbetalning: Frakt och fraktkostnader återbetalas inte. Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för borttappade transporter eller kvarhållna av tullen.
tillbaka